INTRANET

|DANSK SMERTEFORUM

DANSK SMERTEFORUM

Jeg designede og byggede et intranet og en profilhjemmeside til Dansk Smerteforum (DSF), som er et stort netværk bestående af bl.a. Læger, Psykologer, Sygeplejersker m.fl.

Opgaven lød på at designe en platform hvor medlemmerne kunne holde sig opdateret på både fagspecifikke og alment relevante nyheder og begivenheder, samt komme i kontakt med medlemmere fra egne og andre faggrupper.

Derudover skulle der være en offentlig profilhjemmeside, hvorpå enkelte nyheder fra det lukkede medlems-område også skulle være tilgængelige.

5/5

5 UD AF 5 STJERNER

Intranet

Sundhedfagligt

ANMELDELSE

I DSF er vi meget tilfredse med Benjamins arbejde. Han har været god til at forstå vores idéer, spare med os om dem og byde ind med egne idéer. Han har, gennem hele forløbet, været god til at kommunikere hvor i udviklingsprocessen vi befandt os, og hvor vi var på vej hen. Aftalen har gennem hele forløbet været både fair og forståelig, og han har overholdt alle aftaler men har på samme tid været meget fleksibel. Derudover har han gennem hele forløbet udvist sikkerhed og kompentence. Afslutningsvist har han været en dygtig formidler af platformens brug og virke og har undervist os i, hvordan vi udføre diverse praktiske opgaver på platformen. Vi er meget tilfredse!

PROTOTYPE

Før jeg udviklede den egentlige hjemmeside, designede jeg en fuld prototype af hjemmesiden ved hjælp af værktøjet Figma. Se et overblik over de forskellige side-designs (Mockup) nedenfor eller prøv at interagere med den levende prototype til højre – den virker!