Ny Webhost Udvikler
Gratis Hjemmeside
Til De Første 100 Lejere

For at en hjemmeside kan tilgås via internettet, skal hjemmesiden ligge på et såkaldt webhotel. Vi er en nyopstartet udlejer af webhoteller, som for at få vores første lejere, har valgt at forære en gratis special-designet hjemmeside til de første 100 lejere af et WebHotel.
Vil din virksomhed være en af de heldige?

OM TILBUDDET

FAQ

Vi har rigtigt nok valgt at give et super tilbud, med hendblik på at tiltrække lejere her i vores spæde begyndelse. Vi har dog styr på matematikken, så selvom vi ikke tjener meget på de første 100 lejere, så mister vi hellere ikke på det. Dette skyldes bl.a. at vores udgifter og driftsomkostninger stiger, stort set, 1:1 med antallet af kunder, så om vi har 5 kunder eller 5000 kunder er vi lige påregnelige.

Nej, fordi vores udgifter og driftsomkostninger stiger, stort set, 1:1 med antallet af kunder, så om vi har 5 kunder eller 5000 kunder er vi lige påregnelige. Skulle vi alligevel vælge at lukke og slukke, så overfører vi dig automatisk din hjemmeside til en anden udbyder og det vil hverken kræve tid eller penge fra din side.

Ja, du ejer helt selv din hjemmeside, så du kan til hver en tid flytte din hjemmeside til en ny host, hvis du skulle ønske det.

WebHotel

+ Gratis Hjemmeside
Til De Første 100 Lejere
kr 145 /måned*excl. moms
 • Webhotel & Email
 • Webhotel/Hosting af dit website
 • Telefon-support 24/7/365
 • Flere e-mail-konti
 • Website
 • Skræddersyet kun til dig
 • Du ejer helt selv websitet
 • Intet startgebyr
 • Op til 5 sektioner (?)
 • En revision + En times planlægning
 • Nemt Redigbar (WordPress)
 • Mobil & Tabletvenlig
Tilbud

*Fakturering årligt. Domæner, plugins og andet nødvendigt software skal køber selv stille til rådighed. CVR kræves.

*En sektion kan f.eks. indeholde tekst, billeder eller kontaktformular og må max tage en time at bygge.

HVORFOR VÆLGE OS?

HVORFOR OS?

Du får en skræddersyet, redigerbar & mobilvenlig hjemmeside

Du får en hjemmeside skræddersyet til dine behov, som stadig er mobil- og tabletvenlig. Du bliver ikke overrasket over din færdige hjemmesides udseende eller funktioner, da vi altid begynder processen med et møde hvor vi sammen tegner en fuld mockup af hjemmesiden, udarbejder en designguide og sommetider en prototype.
Samtidig bestræber vi os på at gøre det nemt for dig at udskifte tekst, billeder, og videoer - også efter løsningen er færdig. Dette lykkes vi med, ved at bygge hjemmesiden i CMSen WordPress - som vi er eksperter i at betjene.

Du får hosting og e-mail m. 24/7-telefonsupport

Normalt skal man som kunde selv finde hosting til sin hjemmeside. Det kan være bøvlet og kan kræve at man selv ved noget om det tekniske. Vi tilbyder en fuld løsning, således, at både hosting og den skræddersyet hjemmeside er inkluderet i det månedlige abbonoment. Har du nogen spørgsmål eller brug for teknisk support til din hosting eller e-mail, så har du mulighed for at ringe til et support-team, som sidder klar til at hjælpe dig 24/7/365.

Du har travlt

Du har travlt, og du har sjældent tid til at besvare diverse sporadiske e-mails, telefonopkald etc. Derfor kan vi - så fremt du ønsker det - aftale møder og vil, derudover, ikke forvente noget som helst hjemmearbejde fra din side - ikke engang besvaring af emails.

Du har et begrænset budget

Du har et begrænset budget, og derfor vil du havde et fast tilbud fra starten af. Derfor er der ingen skjulte gebyrer. Du køber en hjemmeside-plan og modtager både hjemmeside og hosting for beløbet angivet i planen.

OM OS

Hej 👋 Mit navn er Benjamin Sarde. Jeg er webdesigner og driver Sarde.dk i samarbejde med et support-team, som står for hosting, domæner & byg-selv-løsningen.
Jeg har bl.a. bygget et intranet til Dansk Smerte Forum, en app til Casino Copenhagen, en webshop til Pure Unique Designs, et directory-website til The Yoga Company og meget mere.

KONTAKT

Skriv til os

Bliv ringet op

Indtast dit tlf-nummer, så ringer vi dig op.
Hvornår vil du ringes op?
*Hvis ikke vi får fat på dig, sender vi dig en SMS. Vi ringer så hurtigt som muligt.

*Fakturering årligt. Domæner, plugins og andet nødvendigt software skal køber selv stille til rådighed. CVR kræves.

*En sektion kan f.eks. indeholde tekst, billeder eller kontaktformular og må max tage en time at bygge.