Hvad er en sektion?

Definition af en sektion
En sektion er den største byggeblog på en side (page) på en hjemmeside (website) og kan indeholde op til 8 koloner, som hver kan indeholde widgets. Sektionerne kan være fordelt ud over så mange sider kunden har lyst til (kunden kan f.eks. havde én sektion per side).

Én sektion kan indeholde op til 10*A-widgets eller 2*B-widget. En A-widget kan f.eks. være et billede, et tekststykke eller en video. En B-widget kan f.eks. være en kontaktformular eller et billede-galleri.

Tager det over 1 times arbejde for Sarde.dk at bygge en sektion, vil arbejdet på den del af sektionen som ikke er færdigbygget efter 1 time blive betragtet som tillægsarbejde.

Definition af et sidehoved
Et sidehoved er den øverste sektion på en hjemmeside og forbliver den øverste sektion, ligegyldigt hvilke af hjemmesidens sider man går ind på. Et sidehoved kan indeholde op til 3 koloner, og følgende widgets: 1 menu, 1 call-to-action-knap og 1 logo.

Definition af en sidefod
En sidefod er den nederste sektion på en hjemmeside, og forbliver den nederste sektion, ligegyldigt hvilke af hjemmesidens sider man går ind på. Et sidehoved kan indeholde op til 3 koloner, og følgende widgets: to A-widgets og en B widget.

Eksempel på hjemmeside m. 5 sektioner, et sidehoved og en sidefod