Byg Selv:

Website/Blog

inkl. hosting

Vælg En Skabelon &

Byg Din egen hjemmeside
eller blog på 10 min

Du får et

flot & professionelt Website | 95,- /md. (excl. moms)

Du får adgang til et hav af skabeloner, som er både mobil- og tabletvenlige, og som du kan tilpasse til din foretning, ved hjælp af vores super nemme og brugervenlige hjemmeside-program. Du kan f.eks. oprette en blog, fremvise dine produkter, uploade din portfolio eller fortæller om dine services. Derudover har du også mulighed for f.eks. at tilføje en kontaktformular så potentielle kunder kan komme i kontakt med dig, et billede-galleri hvor du f.eks. kan fremvise din virksomhed, eller linke til dine sociale medier (f.eks. facebook eller Instagram), så folk kan følge dig.

Du Bygger - Vi Hoster

Ring til Os & få hjælp 24/7/365

Vi tager hånd om alt det tekniske, som f.eks. at hoste hjemmesiden, så den er online på nettet, give den et SSL-certifikat, så besøgende ved at de trygt og sikkert kan besøge den. Har du nogen spørgsmål kan du altid ringe til vores telefon-support som sidder klar til at hjælpe dig 24/7/365

Vi tilbyder også:

andre Website-løsninger

WEBSITE
SKRÆDDERSYET

195
/måned*

Vi udvikler skræddersyet website m. hosting & e-mail

*excl. moms | 1. år faktureres v. bestilling

BUSINESS SUITE
SKRÆDDERSYET

295
/måned*

Vi udvikler & hoster website, m. premium-services (f.eks. SEO)

*excl. moms | 1. år faktureres v. bestilling

WEBSHOP
SKRÆDDERSYET

295
/måned*

Vi udvikler skræddersyet webshop m. hosting og email

*excl. moms | 1. år faktureres v. bestilling

*Vi begrænser ikke mængden af lager og båndbredde, som dit website kan bruge, så længe den opfylder vores Hosting-aftale. Hvis dens hjemmesides forbrug udgør en risiko for stabiliteten, ydeevnen eller oppetiden for vores servere, underretter vi dig via e-mail, og du skal måske opgradere, eller vi begrænser muligvis de ressourcer, som dit website bruger. Det er meget sjældent, at en hjemmeside overtræder vores hostingaftale, og det ses normalt kun for hjemmesider, der bruger hosting til fildeling eller -lagring. 
*E-mail-konto plads er begrænset til 100 e-mail-kontoer med 100 MB lagerplads i alt.